Renovatie woning Den Haag

Over dit project

Deze woning op de Laan van Meerdervoort heeft een totaalrenovatie gekregen. Door wanden weg te halen, krijgt de woonkamer veel meer lucht. De slanke schuifpui zorgt voor veel licht en ruimtelijkheid.  Samen met de daklichten van de uitbouw zorgt het ervoor dat het leefgedeelte een nog fijnere verblijfsplek wordt voor de bewoners.

De keuken is in het midden van de begane grond geplaatst, zodat de lichtste ruimtes; voor en achter, gebruikt kunnen worden om te eten en te ontspannen. Hierdoor ontstaat er bij binnenkomst een hoop bedrijvigheid. Als je verder naar binnen loopt heb je dan juist weer de mogelijkheid tot ontspanning.

De detaillering van het ontwerp is minimalistisch met veel doorkijken en lichtinvallen. Zo zie je bij binnenkomst door de open haard heen de woonkamer, de tuin en de daar achtergelegen game-ruimte met praktijk.

De puien naar de keuken en woonkamer hebben ook een slanke profilering. Deze stalen puien zijn in het wit uitgevoerd met veel glas.

De trappen zijn vernieuwd en boven het trappenhuis is een groot daklicht geplaatst zodat er een zee van licht binnenvalt.

De slaapkamers op de eerste en tweede verdieping zijn ruim en licht met de hoofdslaapkamer als eye-catcher. Hier zijn in het schuine dak dakramen geplaatst wat zorgt voor een bijzondere lichtinval.

De badkamers zijn modern en strak met ruime doucheruimtes en ook hier weer een daklicht boven. Zo douche je onder de sterrenhemel.

Als architect in Den Haag zijn we erg trots op het resultaat. Het begeleiden van dit soort projecten van eerste schets naar omgevingsvergunning, naar bouw en oplevering doen we met veel plezier. Ook als architect in Voorburg, Voorschoten, Rijswijk, Amsterdam, Almere, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en omgeving.

Locatie

Den Haag

Categorie
Renovatie / Verbouw