Werkzaamheden

Werkzaamheden

Heeft u een nieuwbouwproject in gedachten? Wilt u uw eigen droomhuis bouwen? Een bestand pand renoveren, transformeren of het interieur herinrichten? YA architecten biedt verschillende werkzaamheden aan:

Nieuwbouw

Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers (zowel individuele als collectief particulier opdrachtgeverschap) benaderen wij uw vraag op een persoonlijke manier. Dit betekent dat al uw wensen terug te vinden zijn het originele ontwerp. Daarnaast verzorgen we het gehele bouwproces, zodat u ontzorgt wordt en het ontwerp gerealiseerd wordt, zoals het bedacht is.

Renovatie/verbouwing

Bestaande panden van particuliere en zakelijke opdrachtgevers kunnen extra waarde krijgen door het de renoveren en verbouwen. Door de vele ervaring zien wij vaak veel mogelijkheden om u hierbij te helpen. We gaan op zoek naar het unieke karakter van het gebouw en accentueren deze.

Daarnaast kunnen wij u tijdens het gehele, vaak complexe, bouwproces goed begeleiden.

Huis laten ontwerpen? Herontwerp interieur? Hulp nodig met uw verbouwing? Ik help u graag.

Herbestemming/transformatie

Bestaande gebouwen zijn vaak verborgen parels in de stad. Door goed te kijken naar het concept en het karakter van het pand, maken we een ontwerp dat de waarde van het gebouw versterkt. Omdat dit vaak complexe projecten zijn, is onze ervaring een absoluut voordeel. Tijdens de initiatieffase denken we al mee, waardoor onze expertise al een meerwaarde geeft in de haalbaarheid van het plan.

Ook kunnen we het gehele traject begeleiden. Van eerste schets tot en met de oplevering van het plan.

Interieur/concept/prijsvragen

Het interieur is vaak een weerspiegeling van het gebouw en de gebruiker. Door dit goed te combineren zal het interieur een prettige leefomgeving creëren. De persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het interieur volledig aansluit bij de gebruiker, budget en verwachting.

Bij prijsvragen en concepten maken we een ontwerp dat bijdraagt aan maatschappelijke discussies. Hierdoor zetten zorgen we voor een extra stap in de ontwikkeling van leefomgeving van de toekomst.