Villa Pijnacker

Over dit project

De kavel ligt prachtig aan het water. Dit uitzicht staat dan ook centraal in het concept. De villa vouwt zich als het ware om dit uitzicht heen en sluit zich hierdoor juist af van de omgeving.

Het woongedeelte ligt in het hart van de woning. De drie delen hiervan hebben elk een eigen uitstraling. De keuken krijgt een extra accent door een vide. De overloop bij deze vide geeft versterkt het open karakter van de woning.

Het terras en de grote schuifpuien zorgen ervoor dat buiten en binnen natuurlijk overloopt. De grote overkapping met dakramen zorgt ervoor dat ook bij regen volop genoten kan worden van het uitzicht.

Op de verdieping bevinden zich de slaapvertrekken. De master bedroom heeft een eigen inloopkast en badkamer en grenst aan het dakterras.

Het uiterlijk van de woning volgt de indeling van de woning. Er zijn twee duidelijke eenheden die met een witte rand in elkaar grijpen. Dit wordt ingevuld met warme materialen. De luifel loopt van achter via de carport door naar voren als een verbindend karakter van het geheel.

 

 

Locatie

Pijnacker

Categorie
Nieuwbouw