Dakopbouw Scheveningen

Dakopbouw Den Haag

Over dit project

Bij het ontwerp voor deze dakopbouw is er voor gekozen om het wonen boven te situeren en de slaapkamers en badkamer beneden. Op deze manier ontstaat een hele mooie woonruimte aan een prachtig dakterras.

De constructie van de dakopbouw is zo ontworpen dat er één grote ruimte ontstaat. De open keuken en de zithoek kunnen hierdoor mooi in elkaar over gaan. De trap loopt om de meterkast heen, waardoor een mooie ruime entree ontstaat.

De voorkant van de opbouw moest van de gemeente met een schuine kap. De kap wordt bedekt met antracieten pannen en heeft twee dakkapellen met witte bekleding. Het terras aan de achterzijde heeft een houten pergola. Ditzelfde hout komt terug in de plantenbakken, de kozijnen en de afwerking van het terras. Het hout in combinatie met de wit gestucte gevel geeft een warme uitstraling aan het dakterras met uitkijk over de duinen van Scheveningen.

Locatie

Scheveningen

Categorie
Renovatie / Verbouw